6 Myter om Fransförlängning

Categories:Business, Info
Lotta

Det finns en hel del myter ute om ögonfransförlängning. Alltifrån att det är en smärtsam process till att du kommer att tappa all dina naturliga fransar och att de aldrig kommer att växa ut igen.

6 myter om fransförlängningar som du kan sluta tro på

Du kommer tappa dina naturliga ögonfransar!

Först av allt, du tappar fransar naturligt. Du tänker bara inte på det eftersom de är små och fina , men våra naturliga fransar lossnar inom fyra till sex veckor precis som våra hårstrån på huvudet. I och med att man gjort en ögonfransförlängning så syns det tydligare när dessa lossnar,  processen är normal och inte ett resultat av förlängningar.

..och de kommer aldrig att växa ut igen!

Dina ögonfransar kommer faktiskt växa tillbaka. Nya naturliga ögonfransar växer alltid ut det därför får man göra påfyllningar. Med andra ord ? Om ögonfransförlängning verkligen gjort så dina ögonfransar  inte längre växer ut, skulle påfyllnad inte ens vara möjligt , eftersom det måste finnas en naturlig frans för utbyggnad att följa.

Fransförlängning gör ont!

Ingenting i processen gör ont ! Det är inte en fråga om toleransnivåer; Det finns helt enkelt ingen smärta involverad i ögonfransförlängning processen . Om du är orolig för någon som använder pincett nära dina ögon, kan du känna ångest , men smärtan är inte en del av affären.

Dina naturliga fransar blir tunnare och kortare!

Att få ögonfransförlängning påverkar inte den naturliga tillväxt cykeln under eller efter att du bestämmer dig för att sluta med förlängningar. Många människor känner att deras naturliga fransar blir tunnare eller kortare efteråt, men det är i huvudsak en optisk illusion . Du vänjer dig med att vakna upp varje dag med tjockare, mörkare, böjda, längre ögonfransar Så, det kommer att kännas som dina ögonfransar är tunnare och kortare efter du slutat med förlängningar. I verkligheten är det inte så och förlängningen har ingen kemisk effekt på tjockleken eller längden på fransarna. Precis som du vant dig vid att ha förlängning, kommer du också att behöva vänja dig att inte ha dem igen.

Man måste göra uppehåll och låta fransarna vila!

Många tror att man måste ta pauser från att få förlängningar för att låta de  naturliga fransarna ” andas ”. Tanken att det inte är bra att göra upprepade förlängningar eftersom dina ögonfransar behöver andningsrum är bara myt . Dina ögonfransar vet inte att förlängningarna sitter på dem, och de fortsätter att lossna som vanligt i vilket fall som helst, och en ny naturlig frans kommer att växa tillbaka.

Det tar....typ... en evighet att få dom satta.

Falskt. Det kan ta tid om stylisten du går hos är under utbildning eller är oerfaren och otränade. Men proffs som fullt specialiserade på ögonfransförlängning och hållit på ett tag, kan utföra en fullständig uppsättning på ca 1,5 -2, 5 timme. Beroende på vilken teknik de använder samt på hur många fransar du har naturligt. Om det sätter ett visst antal fransar som fullt set eller på varje befintlig naturlig mogen frans.

Lämna ett svar

Name*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>