Inte nöjd med ny tatuering?

Categories:Uncategorized
Lotta
Har du en nygjord tatuering?
Allt oftare får jag frågan om hur länge man behöver vänta för att bli av med en nygjord tatuering med tatueringsborttagning med laser. 
Här kommer svaret:
Innan den kan avlägsnas med hjälp av laser, behöver den vara helt läkt.
Vilket ofta leder till nästa fråga. – hur lång tid tar min tatuering att läka?
När du har fått en ny tatuering börjar din kropp att reparera från trauman och ditt lymfsystem börjar skölja bort allt överskott av bläck som en ny skorpa, bildas skinnskikt av huden. När allt detta har hänt, kommer bläcket att ha kommit in i din hud på den nivå den kommer att ligga på under en livstid, och det är vid denna tidpunkt vi kan starta avlägsnandet.
Det beror helt på tatueringen, och personen i fråga och vi bedömer alltid detta från fall till fall. Vanligtvis säger vi att minst sex veckor krävs, men i slutändan två månader är det allra bästa för tatueringsborttagning. 
Vi vill inte skada din hud eller öka risken för ärrbildning genom att ta bort en nygjord tatuering för tidigt. Jag är stolt över att hålla en hög standard på min laser för tatueringsborttagning och vill uppnå bra resultat. Oavsett om du vill ta bort din tatuering helt eller en delvis bleka den för en cover up så kan jag hjälpa dig . Tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri konsultation.

BOKA HÄR

Se filmer på Youtube Candyeye Uppsala