National Tattoo Removal Day 14/8

Categories:Uncategorized
Lotta

NATIONAL TATTOO REMOVAL DAY 14/8


Vad är National Tattoo Removal Day?
National Tattoo Removal Day är en dag som tillägnats borttagning av lasertatueringar och de många framstegen inom laserteknik som har gjort att oönskade tatueringar är säkert och effektivt att avlägsna. Med den nu avancerade teknik och lasermaskiner behöver tatueringar inte längre vara permanenta och de som har tatueringar kan nu ta bort sina oönskade bläck.

Vem uppmärksammar National Tattoo Removal Day?


Denna speciella dag stöder lasertatueringskunder oavsett om de håller på att ta bort bläck eller på väg att påbörja sin behandling. Eftersom tatueringar  fortsätter att öka, så  ökar också efterfrågan på laserborttagning. Metoder för att ta bort tatueringar har funnits i århundraden och har fortsatt att förbättras tack vare tekniska framsteg. Idag har laserborttagning av tatueringar blivit den säkraste, mest effektiva och mest eftertraktade metoden för att ta bort oönskat bläck. 


Att ta bort oönskade tatueringar kan vara ett livsförändrat beslut, och varje kund har en egen anledning för att få behandling. Alla kunder med tatueringsborttagning har dock en gemensam sak: de vill ha en ny start. Man kan vilja ta bort tatueringar eftersom man inte längre gillar tatueringen, den passar inte längre till ens livsstil, man är ivriga att ta bort påminnelser om en smärtsam tid i sitt liv eller tatueringar som mottagits under en tuff tid i livet, eller så är man intresserade av att bleka sin nuvarande tatuering för att göra en bättre cover-up tatuering.

National Tattoo Removal Day är också till för att erkänna utövare, företag och ideella organisationer som utför borttagning av laser-tatuering.

Håll utkik på erbjudanden denna dag