Philing behandlingarLotta

Philings är ett samlingsnamn på olika tekniker för hudföryngring. Tillsammans skapar de ett unikt kit för hudföryngring.

Teknikerna är en  kombination av microneedling, plasma punker (fibroblast) samt väl sammansatta patenterade krämer och eftervård för specifika behandlingsbehov och resultat.

I Maj 2017 gick jag utbildning i de hudföryngrande behandlingarna i Philingsteknikerna, plasma (fibroblast) och microneedling genom Phi Academy i Frankfurt, hos Grand Master Zlata Kicin och dr Valdimir Zek, Zlata Kicin är den första och enda i världen som har utnämnts av PhiAcademy´s grundare Branko Babic till ”Phibrows Microblading GrandMaster” och hon är nu även Master i Philings behandlingarna. Min lärare, Dr Vladimir Zek  arbetar som trauma kirurg på “Military Medical Academy” och som elev har jag haft kontinuerlig kontakt med, och support, av honom under den ca halvårslånga utbildningen. Dr Zec  har ocks ikunskaper och erfarenheter inom estetisk medicin och dermatologi som han inhämtat från dermatologer och plastikkirurger världen över. Nu arbetar han även som medicinsk konsult, utvecklare och mentor i estetiska behandlingar för PhiAcademy världen runt. Under och efter utbildningen har vi också haft och har support från tidgare elever och hudterapeuter i supportgrupper.