PHILINGS behandlingarLotta

BOKA HÄR

I Maj 2017 gick jag utbildning i Frankfurt hos Grand Master Zlata Kicin och med dr Valdimir Zek, för de hudföryngrande behandlingarna i Philingsteknikerna, plasma (fibroblast) och microneedling, på Phi Academy.

Zlata Kicin är den första och enda i världen som har utnämnts av PhiAcademy´s grundare Branko Babic till ”Phibrows Microblading GrandMaster” och hon är nu även Master i Philings behandlingarna. Utbildaren, Dr Vladmir Zek arbetar som trauma kirurg på “Military Medical Academy” och vi elever har haft kontakt med och support av honom under den ca halvårslånga utbildningen. Dr Zec har införkaffat kunskaper och erfarenheter inom estetisk medicin och dermatologi från dermatologer och plastikkirurger världen över. Nu arbetar han även som medicinsk konsult, utvecklare och mentor i estetiska behandlingar för PhiAcademy världen runt. Under och efter utbildningen har vi också haft och har support från tidigare elever och hudterapeuter.

Europa ligger långt före oss av de här typerna av behandlingar. Men snart är vi ikapp, vi är vä ca 20 st i Sverige som utför de här behandlingarna just nu (siffran har ökat sen inlägget gjordes) . Och fler kommer gå kurser utomlands inom nära framtid.

Dessa behandlingar är klara konkurrenter till Botox, fillers och kirurgiskt ögonlocksreduktion. ..det bästa är dock att de inte är invasiva och inget gift eller främmande ämnen sprutas in i kroppen.tid.

Philings är ett samlingsnamn på olika tekniker för hudföryngring. Tillsammans skapar de ett unikt kit för hudföryngring.

Teknikerna är en  kombination av microneedling, plasma punkter (fibroblast) samt väl sammansatta patenterade krämer och eftervård för specifika behandlingsbehov och resultat.

I Maj 2017 gick jag utbildning i de hudföryngrande behandlingarna i Philingsteknikerna, plasma (fibroblast) och microneedling genom Phi Academy i Frankfurt, hos Grand Master Zlata Kicin och dr Valdimir Zek, Zlata Kicin är den första och enda i världen som har utnämnts av PhiAcademy´s grundare Branko Babic till ”Phibrows Microblading GrandMaster” och hon är nu även Master i Philings behandlingarna. Min lärare, Dr Vladimir Zek  arbetar som trauma kirurg på “Military Medical Academy” och som elev har jag haft kontinuerlig kontakt med, och support, av honom under den ca halvårslånga utbildningen. Dr Zec  har också kunskaper och erfarenheter inom estetisk medicin och dermatologi som han inhämtat från dermatologer och plastikkirurger världen över. Nu arbetar han även som medicinsk konsult, utvecklare och mentor i estetiska behandlingar för PhiAcademy världen runt. Under och efter utbildningen har vi också haft och har support från tidigare elever och hudterapeuter i supportgrupper.